Dragostea.

i

Dragostea este indelung rabdatoare si plina de bunatate. Dragostea nu se lauda! Dragostea crede totul … sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata.

Dragostea … sentimentul fara de asemanare, cand sufletul isi gaseste linistea, inima plesneste de prea multa fericire, cu alte cuvinte renasti fara macar a realiza asta. Asa numitii „fluturi” din stomac sunt unul dintre cele mai evidente exemple a dragostei pure, inocente.

Iubirea este considerata unul dintre cele mai puternice sentimente din viata. Nu cred ca exist cineva pe acest pamant care sa nu se fi uitat macar o data la persoana iubita

si sa se surprinda zambind sau auzind persoana iubita pronuntandu-ti numele intr-un anumit mod incat ai simtit fiori prin intregul corp. Insa dupa cele mai frumoase momente, inevitabil esti supus unui test din care poti iesi invingator, iar atunci totul va reveni la stadiul de fericire, insa poti iesi de asemenea si invins, cu inima franta.

  Dragostea este unul dintre cele mai importante lucruri din intreaga lume, unul dintre centrele universului. 

Sufletele pereche nu sunt doar o inventie, sau cel putin legendele ne spun altceva. Se povesteste ca de mult existau trei genuri de oameni: femeia, barbatul si barbatul femeie. Toate acestea erau pe vremea lui Zeus. Aceste fapturi aveau un corp rotund cu patru maini si patru picioare si doua fete. Pentru ca au inercat sa sfideze zeii, Zeus i-a pedepsit despicandu-i. Atunci s-a creat termenul de suflete pereche deoarece fiecare jumatate o cauta pe cealalta.

Dragostea nu va pieri niciodata. Sunt sigura de acest lucru. Nu pot sa-mi imaginez lumea fara iubire, fara afectiune. Ar fi un fiascu chiar mai mare ca acum ce e de neconceput.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s